Εταιρεία

Εταιρεία

Παρέχουμε υπηρεσίες, συμβουλές και μελέτες για την προβολή της εταιρείας σας καθώς και των προϊόντων και υπηρεσιών σας μέσω ηλεκτρονικών μέσων

Γνώση & Εμπειρία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1999 με στόχο την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού μάρκετινγκ. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές υποδομές που απαιτούνται για την σωστή προβολή στα ηλεκτρονικά μέσα καθώς και για την διεξαγωγή ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η εταιρεία μας, μέσω της μακροχρόνιας παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, και του εξειδικευμένου προσωπικού της, διαθέτει εμπειρία και κορυφαία τεχνογνωσία στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, τόσο από επιχειρηματική όσο και από τεχνολογική άποψη, και έτσι είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο ως μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας αμοιβαίου συμφέροντος, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες, προσωποποιημένη επαφή και άμεση υποστήριξη.

Μεθοδολογία Εργασίας

Στους τομείς που επικεντρώνεται η εταιρεία μας, εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες αναλαμβάνουν να μελετήσουν, να αναλύσουν και να υλοποιήσουν, σε στενή συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη, το κάθε έργο, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η στενή διασύνδεση μεταξύ της εταιρείας μας και των πελατών καθώς και η απρόσκοπτη ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσης μεταξύ τους, αποτελούν πρωταρχικό μέλημα των στελεχών μας και εγγυώνται την επιτυχία.

Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας διακρίνεται για την εμπειρία στον τομέα του γνωστικού τους αντικειμένου, την συνεχή βελτίωση καθώς και την διαρκή επαφή με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών.

Κάθε ένας που εργάζεται και συνεργάζεται με την Θήρατρον επιδιώκει και διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Υπηρεσίες

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χαράξετε την δική σας στρατηγική ηλεκτρονικής παρουσίας ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.

Οι πρακτικές για το σχεδιασμό και την χρηστικότητα που χρησιμοποιούμε ξεπερνάνε τα πλαίσια της εμφάνισης και του εντυπωσιασμού. Ο σχεδιασμός που παρέχουμε δεν είναι απλά διακόσμηση των εφαρμογών αλλά ένας τρόπος αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Έχουμε πολύ βαθιά εμπειρία στην ανάπτυξη και τεχνολογία εφαρμογών ηλεκτρονικού marketing και ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι ικανότητες της ομάδας μας διασφαλίζουν ότι όλες οι προδιαγραφές που τίθενται κατά την υλοποίηση ενός έργου θα καλυφθούν με το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας: Κατασκευή ιστοσελίδων, Κατασκευή e-shop, Custom εφαρμογές, Προώθηση ιστοσελίδων - SEO, Καμπάνιες Google Adwords, Social Media Marketing - Καμπάνιες Facebook, Email Marketing - Newsletters.

Συνεργασίες

Η εταιρεία μας με βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, έχει συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους πληροφορικής, ανάπτυξης εφαρμογών, πληροφοριακών συστημάτων, marketing, εκδόσεων κλπ.

Έχουν γίνει στρατηγικές συνεργασίες με τις εταιρίες Media2day, Interworks Cloud, Microsoft, Zoho και άλλες, οι οποίες είναι πρωτοπόρες στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται και συμπληρώνουν με τον ιδανικό τρόπο τις υπηρεσίες μας και την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Microsoft Partner interworks.cloud Partner Zoho Value Added Reseller

Υποστήριξη

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Θήρατρον - Ηλεκτρονικό Marketing