Email Marketing - Newsletters

Email Marketing - Newsletters

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη λίστα των συνδρομητών σας μέσω μιας βελτιστοποιημένης στρατηγικής μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν και το spamming έχει δυσφημήσει την επιχειρηματική χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το e-mail marketing παραμένει δημοφιλές και πολλές επιχειρήσεις αναγνωρίζουν ότι το e-mail αποτελεί ένα ισχυρό κανάλι επικοινωνίας που δεν πρέπει να αφήσουν αναξιοποίητο.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά με: χαμηλό κόστος ανά παραλήπτη, άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα, άμεση παραλαβή των μηνυμάτων, προσωποποιημένη επαφή κ.α.

Στη Θήρατρον με την μεγάλη μας εμπειρία στον τομέα του e-mail marketing, μπορούμε να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την επιτυχημένη προβολή σας.

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε τα προωθητικά e-mails με πρωτότυπο εικαστικό και πλήρη συμβατότητα με όλους τους mail clients, να αποστείλουμε τα μηνύματα και να καταμετρήσουμε τα αποτελέσματα.

Βασικά σημεία για την επιτυχία

  • Κατηγοριοποίηση και στόχευση κοινού βάσει ενδιαφερόντων και προηγούμενης συμπεριφοράς.
  • Ελκυστικό εικαστικό που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και προάγει τα κλικς.
  • Διαρκής κύκλος ανάλυσης και βελτιώσεων σε όλους τους τομείς.

Εργαζόμαστε κάνοντας

Έρευνα και συλλογή δεδομένων κοινού

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη φύση των παραληπτών σας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.

Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες σχετικές πληροφορίες για το κοινό σας. Ορισμένα παραδείγματα περιλαμβάνουν τον τίτλο, την εταιρεία και την τοποθεσία. Κατά την εγγραφή χρηστών, ζητήστε μόνο πληροφορίες που θα χρησιμοποιήσετε για να τμηματοποιήσετε τις καμπάνιες σας, καθώς ζητώντας πάρα πολλές πληροφορίες μπορεί να μειωθεί το ποσοστό εγγραφής.

Ανάλυση στόχων

Οι περισσότεροι παραλήπτες δεν ξοδεύουν περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα κατά την ανάγνωση ενός email, οπότε είναι σημαντικό οι καμπάνιες σας να σχεδιάζονται έτσι ώστε να είναι ταυτόχρονα συνεκτικές και συναρπαστικές.

Είτε παρέχετε πληροφορίες, είτε μάρκετινγκ προϊόντος, πρέπει να αποφασιστεί μία μόνο εστίαση για να προσελκύσετε την προσοχή των παραληπτών σας και να τους κατευθύνετε προς την επιθυμητή δράση. Πολλές διαφορετικές προσκλήσεις για δράση και τμήματα μη σχετιζόμενου περιεχομένου μπορούν να οδηγήσουν τους χρήστες να απομακρυνθούν από την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου.

Σχεδίαση newsletter

Σχεδιάζουμε και διαρθρώνουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να ικανοποιήσουμε τους στόχους σας και το κοινό σας. Μέσω προσεκτικής τοποθέτησης ισχυρών κλήσεων προς δράση και υποστήριξης εικόνων, βοηθάμε τις καμπάνιες σας να φέρνουν αποτελέσματα.

Ο στόχος ενός μηνύματος email είναι να προσελκύσει κλικ και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Από τη στιγμή που υπάρχει, είναι σημαντικό να εκπληρώσετε τις προσδοκίες των συνδρομητών και να χρησιμοποιήσετε σελίδες προορισμού που αντανακλούν ό, τι διαφημίζει το email σας.

Βελτιστοποίηση

Κανείς δεν θέλει να λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του. Στέλνουμε σχετικά μηνύματα που θέλουν οι χρήστες, μέσω τεχνικών κατάτμησης, αναλυτικών στοιχείων και προηγούμενης δραστηριότητας των χρηστών.

Όλες οι καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email εκμεταλλεύονται δοκιμές για να μετρήσουν και να βελτιστοποιήσουν τις αναλογίες κλικ και ανοίγματος. Αυτό βοηθά να βεβαιωθείτε ότι τα newsletters σας δημιουργήθηκαν με τις βέλτιστες πρακτικές.

Ανάλυση & Αναφορά

Για να βεβαιωθείτε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των συνδρομητών ανοίγει και κάνει κλικ στα μηνύματά σας, θα βρούμε τον βέλτιστο χρόνο και συχνότητα για την αποστολή των καμπανιών.

Οι λύσεις email μάρκετινγκ που προσφέρουμε εστιάζονται πάντα στα αποτελέσματα. Εξετάζουμε διεξοδικά τα ευρήματα και επιδιώκουμε να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά των χρηστών γύρω από τις καμπάνιες και να χρησιμοποιήσουμε τις ιδέες μας για να αναπτύξουμε μια προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της μάρκας και των χρηστών σας. Αυτή η φάση της διαδικασίας είναι ένα κρίσιμο συστατικό μιας αποτελεσματικής στρατηγικής email μάρκετινγκ, καθώς βοηθά στον εντοπισμό του τι λειτουργεί καλύτερα και που μπορεί να υπάρχουν τομείς για βελτίωση.

Θήρατρον - Ηλεκτρονικό Marketing