Ηλεκτρονικό marketing

Ηλεκτρονικό marketing

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χαράξετε τη δική σας στρατηγική για να εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υπηρεσίες ηλεκτρονικού marketing Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε εξειδικευμένες ηλεκτρονικές στρατηγικές με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

  • Ανάλυση και στρατηγικό σχεδιασμό
  • Ανάλυση ανταγωνισμού
  • Στρατηγική marketing και branding
  • Σχεδιασμό και χρηστικότητα εφαρμογών
  • Ανάπτυξη και τεχνολογία
  • Διαχείριση περιεχομένου
  • Online marketing
  • Εκπαίδευση
  • Υποστήριξη και ανάλυση αποτελεσμάτων

Μια καινοτομική και αποδοτική στρατηγική ηλεκτρονικού marketing θα σας βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε από τους ανταγωνιστές σας, να ενισχύσετε την επιχείρησή σας και τα μηνύματα που επικοινωνείτε στο κοινό σας καθώς και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες εφαρμογές για κατασκευή websites, microsites, portals, directories καθώς και κατασκευή e-shops που μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Προωθούμε την online παρουσία σας με στρατηγικές Search Engine Optimization και Search Engine Advertising προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων στις μηχανές αναζήτησης καθώς και προώθησης και προβολής στα Social Media.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Στην εταιρεία μας θα βρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής σας παρουσίας.

Είτε ενδιαφέρεστε για ένα προσωπικό, εταιρικό ή προϊοντικό διαδικτυακό τόπο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε την ιδανική σας παρουσία.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό (web design), την ανάπτυξη (web development), τη συντήρηση και υποστήριξη του website σας καθώς και τη δόμηση και ανάπτυξη του περιεχόμενου του σε συνεργασία με εσάς.

Παρέχουμε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες για websites με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή μη.

Περισσότερα

Κατασκευή e-shop

Θα σας βοηθήσουμε να διαφοροποιηθείτε από τους ανταγωνιστές σας, να ενισχύσετε την επιχείρησή σας καθώς και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσω του e-shop σας.

Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχή δραστηριοποίηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε τη στρατηγική, τις μεθόδους, τα εργαλεία καθώς και την παρουσία σας στις ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Περισσότερα

Προώθηση ιστοσελίδων - SEO

Οι υπηρεσίες SEO μας βοηθούν να αυξήσουμε την κυκλοφορία στον ιστότοπό σας βελτιώνοντας την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Διεξάγουμε έλεγχο SEO, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανάλυση του ανταγωνισμού και αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.

Αυτό μας επιτρέπει να οικοδομήσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο με σαφή εφαρμογή, αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

Περισσότερα

Καμπάνιες Google Adwords

Διαφημιστείτε στο Google και οι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στο Google αυτά που προσφέρετε. Εσείς θα πληρώνετε μόνο όταν κάνουν κλικ, για να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσουν.

Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Περισσότερα

Email Marketing - Newsletters

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη λίστα των συνδρομητών σας μέσω μιας βελτιστοποιημένης στρατηγικής email marketing.

Συνδέουμε ισχυρές σελίδες προορισμού με αποτελεσματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αυξήσετε τα συνολικά ποσοστά μετατροπών.

Τα εικαστικά που σχεδιάζουμε για τα Newsletters αυξάνουν τα ποσοστά κλικ και την αφοσίωση των χρηστών.

Περισσότερα

Θήρατρον - Ηλεκτρονικό Marketing